Galerie foto

Evenimente Arhiva

Autoevaluarea Spitalului Militar de Urgență "Dr. Ion Jianu"- Pitești

În data de 23.01.2020 la sediul Spitalului Militar de Urgență "Dr. Ion Jianu"- Pitești s-a desfășurat autoevaluarea structurii.

Activitatea de autoevaluare a Sanatoriului de Balneofizioterapie şi Recuperare Medicală “Dr. Dimitrie Cantemir”

Azi 23.01.2020, în prezența domnului colonel Barbu Gabriel, reprezentant al Direcției medicale, la sediul Sanatoriului de Balneofizioterapie şi Recuperare Medicală “Dr. Dimitrie Cantemir” s-a desfășurat activitatea de autoevaluare a structurii pe anul 2019

Autoevaluarea stării Centrului de Cercetări Ştiinţífice Medico-Militare

În data de 23.01.2020 a avut loc autoevaluarea stării Centrului de Cercetări Ştiinţífice Medico-Militare pentru anul 2019.
Comunicate de presa Arhiva

Vizită de lucru a ministrului apărării naţionale la Craiova şi Deveselu

Vizită de lucru a ministrului apărării naţionale la Craiova şi Deveselu.

Inaugurarea plăcii memoriale de la Spitalul Clinic de Urgenţă Militar Iași

JOI, 25 octombrie 2018, de Ziua Armatei României, a avut loc inaugurarea plăcii memoriale de la Spitalul Clinic de Urgenţă Militar Iași.

Manifestare ştiinţifică de elită organizată la Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Augustin”Sibiu

În perioada 17-19 octombrie, Asociația Română de Chirurgie a Peretelui Abdominal (ARCPA) a organizat la Sibiu cea de-a şasea conferinţă anuală, cu tema „Complicaţii ale chirurgiei parietale”. Societatea, înfiinţată în 2013 la Cluj Napoca, reuneşte chirurgi din toată ţara, cu preocupări legate de metodele moderne de tratament ale herniilor şi eventraţiilor abdominale. 
 
Top