Activitatea de autoevaluare a activității Institutului Medico-Militar

Autoevaluarea activității Institutului Medico-Militar pentru anul universitar 2016-2017 s-a desfăşurat astăzi, 02 octombrie 2017, la sediul instituţiei militare de învățământ, în prezența șefului Direcției medicale, colonelul medic Ionel Oprea.
Comandantul Institutului Medico-Militar, colonelul medic Mihail Tudosie, a prezentat modul cum s-au derulat principalele activități specifice programei medico-militare precum şi cele mai importante evenimente desfășurate în anul universitar 2016-2017.
Colonelul Tudosie a evidențiat faptul că media promoției a fost de 9.94, cea mai mare din istoria unității de învățământ medico-militar și, totodată, a evidențiat participările inedite la compunerea detașamentului medical la Ziua Națională a României, la secvența acțională MASCAL din cadrul Exericițiilor Saber Guardian 17 și Vigorous Warrior 17 din Germania.
Șeful Direcției medicale a apreciat activitatea personalului Institutului Medico-Militar şi a precizat faptul că va face totul pentru creșterea cifrei de școlarizare, și că va demara o campanie de promovare a carierei medico-militare. De asemenea, a propus ca un procent din elita studenților medico-militari să fie orientată către sectorul de cercetare și a solicitat menținerea nivelului de exigență.
 
Top