Conferința anuală a Spitalului Militar de Urgență din Cluj-Napoca

Conferința anuală a Spitalului Militar de Urgență din Cluj-Napoca

          Conferința anuală a Spitalului Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian”, cu tema Particularități ale medicinei militare în contextul serviciilor medicale integrate, se va desfășura, în perioada 19-21 octombrie,  la sediul instituției medicale din Cluj-Napoca.
Activitatea reprezintă un prilej de punere în valoare a performanței profesionale a medicilor militari și un schimb de experiență cu colegii din mediul universitar.
Ediția de anul acesta îi are ca invitați speciali pe căpitanul Robert Fry, de la Departamentul de medicină militară navală din SUA, și pe profesorul universitar dr. Ion Aurel Mironiuc, din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca.
O mare parte a activității științifice este dedicată lucrărilor cu tematică medico-militară, subliniind importanța pregătirii specifice și dezbătând particularitățile medicinei militare în contextul serviciilor medicale integrate.
         Jurnaliștii care doresc să ia parte la dechiderea oficială a conferinței vor fi așteptați joi, 19 octombrie, între orele 13.15 și 13.30, la Spitalul Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian” (str. General Ștefan Moșoiu, nr. 22).
 
Direcția medicală
 
Top