Centrul de Transfuzie Sanguină al MApN 

CTS-MApN Facebook

Sângele este singurul medicament din lume care nu se găseşte în farmacii, dar poate fi eliberat gratuit pe reţeta unui gest de omenie.
Totul este poveste, până în clipa în care realitatea ne demonstrează că noi, tu sau unul dintre apropiaţii noştri avem nevoie urgentă de picătura de sânge… pentru a supravieţui.
Gestul donării benevole de sânge ar trebui să devină un act de reflex social. În fiecare clipă cineva are nevoie urgentă de sânge sănătos şi nu trebuie să aşteptăm tragedii colective pentru a ne conecta la reţeaua de responsabilitate socială.
Centrul de Transfuzie Sanguină al Ministerului Apărării Naţionale  (CTS-MApN) este unica unitate de acest fel din Sistemul Naţional de Apărare. Echipa CTS-MApN îşi doreşte schimbarea mentalităţii donatorului benevol de sânge din România şi de aceea vă invită să consideraţi actul donării o prioritate în anii care vor urma atât pentru sănătatea dumneavoastră, cât şi a celor dragi sau cu totul necunoscuţi.
Vă mulţumim, în numele primitorilor, pentru nobilul dumneavoastră gest şi vă aşteptăm într-un sediu modern, din incinta Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila (între orele 7.30-12.00, de luni până vineri) pentru a fi eroul nostru!

*Articol preluat din Observatorul Militar ANUL XXV  NR. 7

Evenimente Arhiva

Autoevaluarea stării Direcției medicale pe anul 2017

Direcția medicală a desfăşurat vineri, 02 februarie a.c., activitatea de Autoevaluare a stării Direcției medicale pentru anul 2017, la Palatul Cercului Militar Național.

Ziua medicinei militare

Cu prilejul Zilei medicinei militare, ministrul apărării naționale, Adrian Țuțuianu, a transmis luni, 21 august, corpului medico-sanitar al Armatei, aprecierea și respectul conducerii și personalului M.Ap.N., subliniind performanțele deosebite ale spitalelor militare, instituții în care pacienții din România, atât militari cât și civili, au mare încredere.

Ceremonie de numire în funcție a șefului Direcției medicale a M.Ap.N.

Ministrul apărării naționale, Adrian Țuțuianu, și secretarul de stat Nicolae Nasta au fost prezenți luni, 7 august, la ceremonia de numire în funcție a șefului Direcției medicale a M.Ap.N., colonelul medic dr. Ionel Paul Oprea.
Comunicate de presa Arhiva

Autoevaluarea stării Direcției medicale pe anul 2017

Direcția medicală a desfăşurat vineri, 02 februarie a.c., activitatea de Autoevaluare a stării Direcției medicale pentru anul 2017, la Palatul Cercului Militar Național.

Conferința anuală a Spitalului Militar de Urgență din Cluj-Napoca

Conferința anuală a Spitalului Militar de Urgență “Dr. Constantin Papilian”, cu tema Particularități ale medicinei militare în contextul serviciilor medicale integrate, se va desfășura, în perioada 19-21 octombrie, la sediul instituției medicale din Cluj-Napoca.

Activitatea de autoevaluare a activității Institutului Medico-Militar

Autoevaluarea activității Institutului Medico-Militar pentru anul universitar 2016-2017 s-a desfăşurat astăzi, 02 octombrie 2017, la sediul instituţiei militare de învățământ, în prezența șefului Direcției medicale, colonelul medic Ionel Oprea. 
 
Top