DIRECȚIA MEDICALĂ a Ministerului Apărării Naționale

Autoevaluarea activității Direcției medicale pentru anul 2015

MINISTERUL APĂRĂRII NAŢIONALE
Direcţia medicală
tel: 021 319 83 24
e-mail: 
rpdirectiamedicala@gmail.com

Comunicat de presă Nr : 

002

Miercuri, 10 Februarie, 2016

 

Direcția medicală a desfăşurat miercuri, 10 februarie a.c., activitatea de Autoevaluare a stării Direcției medicale pentru anul 2015, la Sala de marmură a Palatului Cercului Militar Național, în prezenţa comandantului Comandamentului logistic întrunit, general-locotenent dr. Cătălin Zisu.

Şeful Direcției Medicale, colonel medic Constantin Ștefani, a prezentat eforturile personalului din Direcția Medicală și structurile subordonate pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite, asigurarea stării de operativitate, participarea personalului medico-militar la misiuni în teatrele de operaţii şi la exerciţiile naționale și multinaționale, continuarea procesului de transformare şi modernizare a sistemului medical militar. De asemenea, au fost prezentate dificultăţile apărute în gestionarea resurselor umane şi materiale şi modul de gestionare al acestora, precum şi principalele provocări pentru anul în curs.

La activitate au participat, de asemenea, comandantul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila", general de brigadă medic Florentina Ionită-Radu, comandantul Institutului de Medicină Aeronautică și Spațială "General Victor Anastasiu", colonel medic Răsvan Hristea, precum și comandanții tuturor structurilor aflate în subordinea Direcției medicale.

 

     Biroul secretariat și relații publice